Blue Souvenir: ons nieuwe project

Weet je vaak niet wat je moet geven? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben moeite met het vinden van een speciaal, origineel cadeau dat perfect bij de ontvanger past. En dat vonden we jammer, want dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Het antwoord op een speciaal cadeau is namelijk een belevenis. Daarom hebben we Blue Souvenir opgericht, een platform waar je cadeaubonnen voor leukste belevenissen kan bestellen. Wanneer je een toffe belevenis uitzoekt en die cadeau geeft, geeft dat namelijk gelijk een speciaal gevoel bij de ontvanger. Bovendien hechten mensen veel meer waarde aan een leuke herinnering dan aan een tastbaar cadeau.

Wat voor herinneringen we allemaal creëren? Het ligt er natuurlijk aan wat voor persoon degene is die je wilt verrassen, maar denk bijvoorbeeld aan ballonvaren, een high chocolate of een wijnproeverij. Voor de sportievelingen hebben we spectaculaire activiteiten zoals de SkyShark Experience, skydiven uit een luchtballon en blokarten. Zo is er voor ieder wat wils! Natuurlijk regelen wij verder alles rondom de beleving, zodat gever en ontvanger alleen maar zorgeloos hoeven te genieten van het speciale cadeau. En weet je als gever niet precies wat de ontvanger het leukst vindt? Geen probleem, je kunt gewoon een cadeaubon bestellen en als de ontvanger liever iets anders wil kan hij of zij de bon binnen een week na ontvangst gratis omruilen voor een ander cadeau. Service staat dus centraal bij Blue Souvenir!

Naast dat de speciale cadeaus van Blue Souvenir fantastisch zijn om te geven én te krijgen, zijn ze ook een erg makkelijk en snel. Je hebt de gewenste cadeaubon namelijk zo in je brievenbus of wanneer het echt last-minute is, in je mailbox. Speciale cadeaus geven is dus niet moeilijk met Blue Souvenir. Ervaar zelf hoe wij de verrassing compleet maken!
Datum:
Auteur:

SkyShark in top 5 uitjes met collega`s!

De SkyShark Experience staat in de top 5 uitjes met collega`s volgens DagjeWeg! De SkyShark is een ideaal en ontspannend uitje om te doen met je collegas.

Je kan weliswaar maar met één persoon tegelijk in de SkyShark, maar er is genoeg vermaak ondertussen voor de anderen. Via DagjeWeg kan je ook tegen een leuke korting gemakkelijk je tickets voor een SkyShark Experience aanschaffen! 
Datum:
Auteur: