Ons team bestaat uit de volgende uitblinkers:


Jelmer Boot

Account manager

Jelmer zijn specialiteit is contact met klanten. Dat vind hij enorm leuk, en krijgt hij energie van. Klanten waarderen Jelmer enorm om het meedenken, en het fijne contact.

Emma Benschop

Copywriter /
SEO

Emma blinkt uit in het schrijven van teksten. Goede, en zeer fijn leesbare teksten dat is Emma’s ding. Emma zorgt ervoor dat iedere klant goed op de hoogte is, en dat lezen weer een feest wordt!

Geert Schimmel

Oprichter /
Commercieel specialist

Geert is mede oprichter van het bedrijf, en daarnaast verantwoordelijk voor het contact met partners, leveranciers en klanten. Zijn ondernemende geest zorgt iedere dag voor nieuwe plannen of aanvullingen.

Maarten Pijpers

Oprichter /
Technisch specialist

Naast mede oprichter van het bedrijf, is Maarten de programmeur die het bedrijf online bouwt. Hij houd ervan om alle processen gestroomlijnd te laten gaan, en wordt blij van een mooie online presentatie.

Yvonne Pijpers

Orderverwerking

Yvonne is verantwoordelijk voor het verzenden en inpakken van bestellingen. Met haar creatieve aard zorgt ze ervoor dat menig klant met een glimlach de bestelling ontvangt.

Marije van Ree

Online marketing

Marije zorgt dat onze diensten online worden gevonden! Zij is specialist in het bouwen van marketing- campagnes, en zorgt voor de juiste traffic naar onze websites.