A/B Testing

track_changes Waarom?
Weet je nog niet precies wat het beste werkt voor jouw website? Moet die ene slogan nu wel of niet op de homepage? Door middel van A/B testing kom je hierachter.

wb_incandescent Wat?
Bij A/B testing worden er iedere keer twee of meer mogelijkheden getest. Denk hierbij aan twee verschillende menustructuren of het testen van een aantal slogans. Alle resultaten worden nauwkeurig doorgemeten zodat jouw website optimaal aansluit bij een online ‘klantreis’.

search Hoe?
Wij voeren de testen niet van A tot B, maar van A tot Z uit. Laat ons jouw website beheren en wij testen continu verbetermogelijkheden. De resultaten bespreken we frequent en jouw input is belangrijk. Hierdoor word jij onderdeel van het succes.

 

 

Voor deze case hebben wij a/b testing toegepast

SkyShark
Ruim 
325

tickets verkocht

SkyShark

SkyShark is een compleet nieuwe attractie in Nederland. De haai vaart met een snelheid van 120 kilometer per uur op verschillende locaties in Nederland en maakt grote sprongen. Het bedrijf verder uitbouw...

 

Wie is er verantwoordelijk voor a/b testing bij Uitblinkend?

Anneloes Bruijns
SEA marketeer
  ✉ anneloes.bruijns@uitblinkend.com
Anneloes is onze SEA specialist. Van AdWords tot Google Shopping, Daarnaast zorgt zij voor de benodigde rapportages zodat iedere klant duidelijk ziet wat zijn website oplevert.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris