Terugblik april 2018

Het is eind april een goed moment om terug te blikken op een aantal bijzondere projecten waar wij ons voor ingezet hebben. In het onderstaande bericht leest u meer over deze projecten. Op 10,11 en 12 april 2018 waren de Fenexpo Bussinessdagen in de evenementenhal in Gorinchem. De Fenexpo is een business-to-business evenement voor bedrijven en organisaties die vooral actief zijn in het MKB. Standhouders nemen deel om nieuwe contacten te leggen en hun bedrijf te promoten. Bezoekers gaan naar de beurs om zaken te doen, te netwerken en om inspiratie op te doen. 

Zaterdag 14 april 2018 was het Dapper Kind Gala van de stichting Dapper Kind. De stichting zet zich in voor langdurig zieke kinderen in het ziekenhuis en zorginstellingen. De stichting helpt kinderen en ouders om op een positieve manier deze zware periode door te komen. Door middel van het Dapper Dagboek hopen zij dat de zieke kinderen hun ervaringen beter kunnen verwerken en er makkelijker over kunnen praten. Het met kleurrijke stickers, die Dapper Plakkers worden genoemd gevulde Dapper Dagboek, staan voor meer dan 70 verschillende situaties en behandelingen. De vrolijke kleurrijke stickers vertellen en belonen, het dagboek biedt ook ruimte voor tekeningen, kaarten en herinneringen. Wij van Uitblinkend hebben ons ingezet voor deze mooie, liefdevolle stichting. Zo hebben wij cadeaubonnen voor Zweefvliegen en voor een SkyShark Experience gesponsord. Onze geveilde items hebben maar liefst 2980 euro opgebracht! Wij zijn enorm trots dat wij als bedrijf dit bedrag mochten ophalen voor dit mooie goede doel! 

Uitblinkend

Wij zijn een marketingbureau dat u graag ontzorgt op het gebied van verschillende activiteiten binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de marketing, sales, copywriting, vormgeving, webdevelopment en nog veel meer. Wij zorgen graag voor extra omzet. Ook de afhandeling van boekingen kunt u aan ons overlaten. Zit u met vragen als vindbaarheid, omzetgroei, communicatie of design, wij helpen u met het beantwoorden van deze vragen. Wij ontzorgen u en geven u inzicht in uw bedrijf, zodat u weer met een frisse blik aan de slag kunt. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.
Datum:
Auteur:

De VerandaSpecialist

Wij van Uitblinkend hebben ons ingezet voor De VerandaSpecialist. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en plaats veranda’s, serres en buitenverblijven op maat. Het gehele e-commerce traject hebben wij verzorgd, zodat De VerandaSpecialist zich kan richten op waar zij goed in zijn: Het creëren van droomhuizen en droomtuinen!

Tijdens dit project hebben wij ons voornamelijk gericht op web development, copywriting, en de online vindbaarheid. Onze marketingactiviteiten hebben wij afgestemd op de wensen van De VerandaSpecialist. Voordat wij aan de ontwikkeling van de nieuwe website begonnen, hebben wij onderzoek gedaan naar de verschillende soorten buitenverblijven en uitbreidingsmogelijkheden.

Web-development
Arie, onze web-ontwikkelaar, heeft een nieuwe website voor De VerandaSpecialist ontworpen. Klanten krijgen met deze nieuwe website een betere impressie van wat De VerandaSpecialist zoal aan mogelijkheden bied. Arie heeft de website goed ingericht en voorzien van conversie mogelijkheden wat de site een frisse, overzichtelijke uitstraling geeft.

Online vindbaarheid
Voordat er teksten geschreven konden worden, hebben wij naar belangrijke zoekwoorden onderzoek gedaan Met deze zoekwoorden hebben wij een pakkende tekst geschreven. Goede en frequente content zorgt namelijk voor goede resultaten in Google.

Copywriting
De nieuwe door Arie ontworpen website was nog niet voorzien van tekst. Het oude content hebben wij overgeplaatst en aangepast op de nieuwe website. Vervolgens zijn er landingspagina’s en productpagina’s over verschillende soorten veranda’s, serres en buitenverblijven geschreven.

Uitblinkend
Uitblinkend is een jong, en energiek bedrijf, dat haar klanten ontzorgt op het gebied van bijvoorbeeld marketing, sales, copywriting, vormgeving en web development. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met leuke en nieuwe concepten die we in de markt zetten voor onze klanten, en voor ons zelf.  Uitblinkend wil ondernemers en organisaties ontzorgen van A tot Z. Wij gaan verder, waar een marketingbureau stopt. En we doen dit op een manier dat het u als ondernemer weinig geld kost, maar vooral oplevert. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van Marketing? Of op het gebied van Sales? Kijk dan op onze website www.uitblinkend.com
Datum:
Auteur:

Nieuwe digitale ontwikkelingen

De afgelopen jaren zijn er steeds meer nieuwe digitale ontwikkelingen bijgekomen. Facebook Offline conversions, YouTube True View shopping,  Skippable True View video’s en Google Attribution 360. In het onderstaande bericht worden deze onderwerpen uitgebreider uitgelegd.

Facebook Offline conversions

Met Facebook Offline conversions krijgt u inzicht van de offline aankopen. Op deze manier kunt u uw campagnes zo optimaal mogelijk aanpassen.  Bekijk welke transacties er plaatsvinden in de fysieke winkel, nadat men op u Facebookadvertentie heeft geklikt. Facebook vereist wel een locatiestructuur u moet minimaal twee fysieke winkel vestegingen hebben en toegang tot de klantendata hebben denk bijvoorbeeld aan e-mailadressen. Upload offline gegevens rechtstreeks via de Offline Conversions API naar Facebook. De meeste bedrijven hebben één gebeurtenis-set nodig om gegevens naar up te loaden Op de overzichtspagina kunt u het aantal gebeurtenissen, het overeenkomst percentage en toe gezette gebeurtenissen door uw advertenties bekijken. De gebeurtenis-set kan toegewezen worden voor het bijhouden van meerdere advertentieaccounts. Ook kunt u de gegevens van de offline gebeurtenissen uploaden via de pagina offline gebeurtenissen in Bedrijfsmanager.

YouTube winkel bezoeken /True View shopping
In YouTube kunt u een YouTube True View shopping campagne aan maken. Op deze manier geeft u zowel de online als de offline acties aandacht. Ook kunt u fysieke winkelbezoeken koppelen aan campagnes.

Attribution 360
Attribution 360 brengt online en offline gegevens samen. Zo kunt u digitale marketingkanalen meten.  Met de offline connector kunt u deze inzichten ook vergelijken met offline activiteiten. Daarmee kunt u zien hoe online acties invloed hebben op offline gedrag, en andersom.

Skippable True View video’s
Bij Skippable True View-video’s betaalt u als iemand 30 seconden of langer naar uw video kijkt. Naast de video kunt u maximaal 6 producten weergeven. Men kan deze producten swipen. De eerste 5 seconden van de video zijn gratis. Laat uw merk of logo zien, zodat de boodschap gelijk binnenkomt. De Kijkers kunnen het adres van de fysieke winkel, de openingstijden en de routebeschrijving in de advertentie zien. Op deze manier kunt u data opslaan en zien of uw videocampagne offline effect heeft. Deze gegevens kunt u dan weer vergelijken met andere gegevens.

Target op levensgebeurtenissen via Gmail of YouTube
Via YouTube of Gmail is het mogelijk om potentiele klanten te benaderen op basis van belangrijke levensgebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, samen wonen, een kindje verwachten, verhuizen of het behalen van een diploma.

Uitblinkend

Uitblinkend is een marketingbureau dat u graag helpt met verschillende activiteiten binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de marketing, sales, copywriting, vormgeving, webdevelopment en nog veel meer.  Zit u met vragen als klantvindbaarheid, omzetgroei, communicatie of design? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u met het beantwoorden van deze vragen. Wij ontzorgen u en geven u inzicht in uw bedrijf, zodat u weer met een frisse blik aan de slag kunt! Ook kunt u zich zelf richten op datgene wat u leuk vind, of waar u goed in bent!


Datum:
Auteur:

Online marketing en linkbuilding

Online marketing is nog steeds een belangrijke marketingtool. Wij van Uitblinkend kunnen ondernemingen helpen met dit online proces. In het onderstaande bericht vindt u een aantal manieren om uw website meer bekendheid te geven.

Linkbuilding 
Linbuilding houdt in dat een site uw link op de website plaatst. Hoe meer linkjes er geplaatst worden des te belangrijker wordt uw site gezien. De pagina’s moeten wel relevant zijn. Hoe meer een site waard is, hoe meer dit voor uw bedrijf kan betekenen. Backlinks zijn links naar een website toe. Kwalitatieve backlinks moeten er zo natuurlijk mogelijk uitzien om een positieve invloed te hebben. Het soort backlinks kan variëren van  tekstlinks, imagelinks tot brandinglinks. Of wat dacht u van social media zoals Facebook met likes en shares? Richt je niet alleen op het verkrijgen van nieuwe backlinks, maar richt u ook op bestaande backlinks. Als u dit goed aanpakt kan dat een grote boost voor uw website opleveren. laat u gerust informeren door onze medewerkers.

Interne links
Interne links zijn ook belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid. Het helpt om de website beter te indexeren. Denk bijvoorbeeld aan contactinformatie, blogitems of zelfgeschreven artikelen bij deze onderwerpen kunt u makkelijk een link toevoegen. 

Verplaats uzelf in de klant 
Vraag uzelf af, waar zoeken mijn klanten naar? Productinformatie, oplossingen voor een probleem of antwoorden op een vraag.  Uw website moet gebruiksvriendelijk zijn, de juiste informatie aanbieden, technisch in order zijn, geen lange laadtijden hebben en de juiste content bevatten. Hoe is het bezoekers gedrag? ( Blijft men lang op uw site of klikken zij snel weg?) Breng zoveel mogelijk vragen in kaart en koppel de antwoorden eraan. Het beste en meest volledige antwoord kiest men als eerste.  Op deze manier  kunt u op een laagdrempelige manier bezoekers op uw website werven. 

Online gedrag via de smartphone 
Door de groei van het gebruik van smartphones en tablets, is het belangrijk dat de websites ook op deze systemen gebruiksvriendelijk zijn. Veel mensen zoeken onderweg dingen op het internet  en vinden op die manier winkels en bedrijven in de omgeving.  De smartphones worden ook gebruikt om snel een antwoord te vinden op een vraag of om producten te bekijken en te vergelijken. 

Voice search 
Steeds meer mensen zoeken doormiddel van spraak informatie op, voice search wordt deze manier van zoekgedrag ook wel genoemd. Men spreekt een bericht in hierdoor worden de zoekopdrachten anders en langer. Bij Voice search wordt er meer gericht op vragen en problemen in de spreektaal. in de toekomst is het handig om de content daarop af te stemmen. 
Datum:
Auteur:

Ontzorgen in de ballonvaartbranche

Uitblinkend ontzorgd

Uitblinkend ontzorgd aanbieders van belevenissen zoals bedrijven in de ballonvaartbranche met diverse disciplines. Diverse ballonvaarders hebben ervoor gekozen om die werkzaamheden waar ze zelf niet aan toekomen, niet leuk vinden of gewoon niet kunnen bij ons neer te leggen. Wij fungeren voor hen als kantoor en zijn verantwoordelijk voor hun marketing, sales, vormgeving, content, strategie, administratie en klantcontact. Hierdoor kunnen de ballonvaarders hun passie uitvoeren en doen waar zij goed in zijn: mensen een onvergetelijke dag bezorgen!

Andere luchtbelevenissen 

Sinds 2015 zijn wij ons ook voor andere aanbieders van belevenissen in de lucht in gaan zetten zoals: Zweefvliegen, Paragliden, Rondvluchten en Helikoptervluchten. Ook deze partijen ontzorgen wij door ons in te zetten op het gebied van marketing, sales, vormgeving, content, strategie, administratie en klantcontact. 

CRM systeem 

Wist u dat wij een zelfgeschreven CRM systeem hebben ontwikkeld? Een van onze partners gaat dit jaar gebruik maken van het CRM systeem. Heeft u interesse in een customized CRM systeem? Neem dan gerust contact met ons op om eens verder te praten over de mogelijkheden!
Datum:
Auteur:

Uitblinkend als marketing specialist voor SkyShark

Uitblinkend is een marketingbureau dat u graag helpt met verschillende activiteiten binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de marketing, sales, copywriting, vormgeving, webdevelopment en nog veel meer.

Zit u met vragen als klantvindbaarheid, omzetgroei, communicatie of design? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u met het beantwoorden van deze vragen. Wij ontzorgen u en geven u inzicht in uw bedrijf, zodat u weer met een frisse blik aan de slag kunt!  Ook kunt u zich zelf richten op datgene wat u leuk vind, of waar u goed in bent! 


Marketing SkyShark


Voor SkyShark verzorgen wij de gehele marketing en afhandeling van boekingen. Jurg van der Vlies van Skydance de eigenaar van de SkyShark benaderde Uitblinkend met de vraag of Uitblinkend de gehele marketing en ticketverkoop op zich kon nemen. Jurg heeft als eerste de SkyShark vanuit Amerika naar Nederland geïmporteerd. Vanaf dat moment verzorgden wij van Uitblinkend de ticketverkoop van de SkyShark. Inmiddels zijn er in een paar weken tijd, (midden in de winter) al vele tickets verkocht. Wij benaderden verschillende organisatie met de vraag of zij de SkyShark op hun website wilde vermelden. Daarnaast hebben wij gevraagd of de SkyShark mocht deelnemen aan verschillende evenementen. 


Wat is de SkyShark


SkyShark is een nieuwe belevenis in het water. De SkyShark is een boot in de vorm van een haai, waar de bestuurder en een medepassagier in mee kunnen varen. De SkyShark gaat wel 100 km per uur, kan sprongen maken tot 6 meter hoog, en kan tot 1 meter onder de waterspiegel duiken. De SkyShark is al erg populair in Amerika en in Nieuw-Zeeland. 


Voor meer informatie en boekingen kijk eens op www.skyshark.nl.


Datum:
Auteur:

Blue Souvenir: ons nieuwe project

Weet je vaak niet wat je moet geven? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben moeite met het vinden van een speciaal, origineel cadeau dat perfect bij de ontvanger past. En dat vonden we jammer, want dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Het antwoord op een speciaal cadeau is namelijk een belevenis. Daarom hebben we Blue Souvenir opgericht, een platform waar je cadeaubonnen voor leukste belevenissen kan bestellen. Wanneer je een toffe belevenis uitzoekt en die cadeau geeft, geeft dat namelijk gelijk een speciaal gevoel bij de ontvanger. Bovendien hechten mensen veel meer waarde aan een leuke herinnering dan aan een tastbaar cadeau.

Wat voor herinneringen we allemaal creëren? Het ligt er natuurlijk aan wat voor persoon degene is die je wilt verrassen, maar denk bijvoorbeeld aan ballonvaren, een high chocolate of een wijnproeverij. Voor de sportievelingen hebben we spectaculaire activiteiten zoals de SkyShark Experience, skydiven uit een luchtballon en blokarten. Zo is er voor ieder wat wils! Natuurlijk regelen wij verder alles rondom de beleving, zodat gever en ontvanger alleen maar zorgeloos hoeven te genieten van het speciale cadeau. En weet je als gever niet precies wat de ontvanger het leukst vindt? Geen probleem, je kunt gewoon een cadeaubon bestellen en als de ontvanger liever iets anders wil kan hij of zij de bon binnen een week na ontvangst gratis omruilen voor een ander cadeau. Service staat dus centraal bij Blue Souvenir!

Naast dat de speciale cadeaus van Blue Souvenir fantastisch zijn om te geven én te krijgen, zijn ze ook een erg makkelijk en snel. Je hebt de gewenste cadeaubon namelijk zo in je brievenbus of wanneer het echt last-minute is, in je mailbox. Speciale cadeaus geven is dus niet moeilijk met Blue Souvenir. Ervaar zelf hoe wij de verrassing compleet maken!
Datum:
Auteur:

SkyShark in top 5 uitjes met collega`s!

De SkyShark Experience staat in de top 5 uitjes met collega`s volgens DagjeWeg! De SkyShark is een ideaal en ontspannend uitje om te doen met je collegas.

Je kan weliswaar maar met één persoon tegelijk in de SkyShark, maar er is genoeg vermaak ondertussen voor de anderen. Via DagjeWeg kan je ook tegen een leuke korting gemakkelijk je tickets voor een SkyShark Experience aanschaffen! 
Datum:
Auteur: