Uitblinkend blog

Onze negen specialisten nemen je mee in de wereld van online marketing. Lees over onze successen en blijf op de hoogte van al het actuele marketingnieuws.


Influencermarketing: wat is de juiste strategie?

Wanneer je een persoonlijk account hebt op Instagram zie je het vast regelmatig voorbijkomen. Influencers, of ze nu veel of weinig volgers hebben, die samenwerken met merken. Met een brede glimlach tonen ze beautyproducten of met een fashionable outfit poseren ze bij hun nieuwe fiets. Het kan zijn dat op die momenten de vraag in je opkwam: “Moet mijn bedrijf ook niet meer met influencermarketing doen?” Wellicht dat je met die gedachte hebt gegoogled en terecht bent gekomen bij dit artikel. Vanuit mijn visie als content marketeer én micro-influencer vertel ik meer over aspecten waar je rekening mee moet houden bij het opzetten van een influencermarketing-strategie. 

Strategie influencermarketing

Het is belangrijk dat je als bedrijf een strategie uitstippelt die past bij jouw product of dienst én bedrijf. Lees zeker onderstaande punten door voordat je jouw influencermarketing-strategie ontwikkelt. 
 

 1. Samenwerking op lange termijn met influencers
  Sara eenmalig een product opsturen en laten promoten? Klink leuk, is leuk. Maar het is zoveel effectiever als je een ‘relatie’ aangaat met Sara. Bekijk na een eerste samenwerking of haar content overeenkomt met jouw verwachtingen. Blijkt dat zo te zijn? Stel dan voor om ieder kwartaal een nieuwe samenwerking aan te gaan met Sara. Het effect? Sara voelt zich ambassadeur van jouw merk en doet extra haar best. Haar volgers zien regelmatig posts over jouw organisatie voorbijkomen, wat hen iedere keer doet herinneren aan jouw merk. Met als resultaat dat ze eerder overgaan tot actie of aankoop. 
 2. Kies je voor nano-, micro-, of macroinfluencers?
  Nano-influencers zijn influencers met maximaal 5000 volgers. Ze lijken op het eerste gezicht misschien niet zo interessant, maar daar vergis je je in. Wil je met jouw influencercampagne vooral Nederlanders uit Zaandam bereiken? Dan zijn nano-influencers uit Zaandam heel geschikt, omdat ze waarschijnlijk veel volgers uit hun eigen stad hebben. Ook zijn nano-influencers heel goed in te zetten als je een specifieke doelgroep wilt bereiken, bijvoorbeeld geïnteresseerden in musea via een influencer die een pagina over musea heeft.

  Micro-influencers zijn influencers met 5000 tot 50.000 volgers. De laatste jaren zien we steeds meer dat micro-influencers groots worden ingezet bij marketingcampagnes. Het voordeel van micro-influencers ten opzichte van macro-influencers:
  - Ze hebben vaak meer interactie met hun volgers
  - Contact gaan meestal direct via de influencer, bij macro-influencers zit hier vaak een agency tussen.
  - Veel micro-influencers posten vanuit hun passie en gaan niet direct voor het ‘grote geld’. Bij macro-influencers zie je vaak dat er een hele business omheen zit.

  We spreken over een macro-influencer wanneer iemand meer dan 50.000 volgers heeft. Macro-influencers hebben een enorm bereik en door slechts één persoon kun je al een grote merkbekendheid genereren. Vaak worden macro-influencers gezien als autoriteit, wat jouw merk of product ten goede komt. Een duidelijke briefing en goed afspraken zijn heel belangrijk (geldt ook voor andere influencers, maar in het bijzonder bij macro-influencers), want je wilt niet dat je bedrijf of merk schade oploopt door een Instagramsamenwerking.
   
 3. Budget, budget, budget
  Iets wat veel marketeers nog vergeten, maar zo belangrijk is: voldoende budget om jouw influencercampagne tot een succes te maken. Bij nano-influencers geldt vaak dat je een samenwerking in ruil voor een product of dienst kunt aangaan. Bij micro-influencers komt er meestal een financiële vergoeding om de hoek kijken, of een reële vergoeding in de vorm van een cadeaukaart of product. Ik krijg weleens mailtjes met de vraag of ik in ruil voor een powerbank van vijftien euro een post wil plaatsen. Dit is een voorbeeld van een aanbod wat geen reële vergoeding is. Een influencer steekt tijd in een post en bereikt hiermee veel mensen, dat is meer waard dan een simpele powerbank. Bij macro-influencers gaat het echt om het grote geld. Zij verdienen meestal wel een paar duizend euro voor een gesponsorde post. Wil jij weten wat een post bij een influencer waard is? Via deze link kun je dat checken. 

Wil je weten waar je op moet letten bij het zoeken van de juiste influencers? Houd dan onze blog in de gaten, want binnenkort vertel ik hier meer over. 

Ben je op zoek naar een marketingbureau die je op weg helpt in de wereld van influencermarketing of die jouw influencercampagnes verzorgt? Uitblinkend kan je hierbij helpen. Neem hiervoor contact op.  
Datum:
Auteur:


5 marketingstrategieën voor 2019

We kijken altijd verder dan vandaag. Er zijn veel marketeers en accountants die de marketingtoekomst proberen in te schatten. Het is belangrijk om jezelf te onderscheiden in een steeds veranderende wereld.

Leestijd: 3 minuten

Er is steeds meer vertrouwen in relevante en belangrijke content en minder in advertenties.
De top vier meest betrouwbare bronnen voor (gesponsorde) content en advertenties zijn:

 •          Bekenden
 •          Merksites
 •          Educatieve websites
 •          Reviews

30% van de internetgebruikers gebruikt Adblocker aan het eind van 2019. Je ziet dat er mede door deze reden steeds meer geld gaat naar content marketing, influencer marketing en partnerships waarin merken elkaar versterken.

Creativiteit gaat echte impact maken
Handgeschreven kaartjes, guerilla marketing. Allemaal campagnes met een zekere impact. Om onderscheidend te zijn is het belangrijk om unieke acties te bedenken die passen bij jouw organisatie.

Winnaars maken zich niet druk om interne hindernissen
Heb jij dat weleens meegemaakt? Dat de directeur een presentatie houdt en dat er iemand zegt: “We kunnen dit niet, want we het er niet voldoende tijd voor.” Of “Dit zie ik niet zitten.” Bedrijven die barrières bouwen tussen afdelingen werken niet goed samen en hierdoor ontstaan interne hindernissen. 

Snap hoe je klanten communiceren
De technologie gaat razendsnel. Een kind snapt niet dat je ooit geen gesproken zoekopdrachten kon doen. Klanten zijn niet anders. Ze verwachten dat je communiceert op zo’n manier dat het hen aanstaat. Sommige analisten denken dat 50% van de zoekopdrachten wordt gedaan door Voice Search in 2020.

Authentiek en behulpzaam wordt steeds belangrijker
Door marketing automatisering kunnen marketeers efficiëntere beslissingen nemen. Het persoonlijke contact blijft ondanks dit alles heel belangrijk. Als je klanten persoonlijk benadert, blijven ze langer en spenderen ze meer bij jouw bedrijf.

Houd deze trends in gedachten bij het uitstippelen van jou marketingstrategie voor 2019. Ze gaan je helpen om jouw marketingdoelen goed te realiseren.

Auteur: Marije van Ree, online marketeer bij Uitblinkend
Datum:
Auteur:


Hoe DGA Vending online grote stappen maakt

Door de inzet van online marketing grote stappen maken? DGA Vending beleeft het momenteel. Wil je weten hoe? In dit artikel vertellen we er alles over.

Wie?

Refurbished automaten leveren tegen een scherpe prijs. Dat is waar DGA Vending voor staat. Het bedrijf uit Wijchen levert inmiddels al meer dan 5 jaar diverse automaten aan bedrijven, instellingen en scholen.

Hun focus ligt op het verkopen van automaten aan diverse bedrijven, je kunt hierbij denken aan heel diverse automaten zoals: frisdrankautomaten, boerderijautomaten, groente- en fruitautomaten en snoepautomaten. Maar ook hele andere producten passen in een automaat, geheel naar de wensen van een klant.

Wat doet Uitblinkend voor DGA Vending?

Afgelopen zomer startte Uitblinkend met het traject voor DGA Vending. We optimaliseerden hun huidige website, zodat deze marketingtechnisch beter werd. Ook wilden we veel meer conversiemogelijkheden om de conversie te verhogen. Vervolgens zijn we met een SEO traject gestart en optimaliseerden we dit traject actief. Zo zijn er bijvoorbeeld veel meer gerichte landingspagina’s verschenen. Toen een goede basis was neergezet, kon een Google Ads Campagne hier perfect op landen. Deze versterkte de traffic en conversies enorm. Zo werd er sinds de start van de Ads Campagne met een budget van €10,- euro per dag, vijf keer zoveel traffic gegenereerd.  

Ook was duidelijk te zien dat de organische ranking verbeterde tijdens het Google Ads traject, dat toont aan dat synergie van SEO en SEA belangrijk is. Waar DGA Vending eerst af en toe een conversie had, komen er nu dagelijks conversies binnen.

En nu?

DGA Vending is daardoor ook toe aan twee nieuwe, mooie stappen. We gaan samen de Duitse markt betreden. Ook verhuizen ze naar een grotere locatie waar een betere en efficiëntere productielijn opgezet kan worden.

Het doel van Uitblinkend is altijd om bedrijven te helpen groeien door middel van alle online activiteiten, het is dan ook een kroon op ons werk om zulke resultaten te behalen. Wil je weten of Uitblinkend jou online kan laten uitblinken? Neem dan eens vrijblijvend contact op.
Datum:
Auteur:


4 online marketingactiviteiten om voor 2019 nog mee te starten

2018 is bijna ten einde. Ben je tevreden over je marketingdoelstellingen en loop je op schema? Of is er nog een eindsprint nodig? Er zijn vier onderdelen waar je zeker eens over na moet denken. 

1. Zorg voor responsive marketingkanalen en advertenties.
De helft van de B2B bedrijven heeft nog steeds geen responsive website. Het kan zijn dat je bezoekers jouw mobiele website uit frustratie direct verlaten. Dit zorgt ervoor dat Google je website minder gekwalificeerd. Ook verlies je hiermee potentiele klanten. Pas niet alleen je website aan naar mobiel formaat, maar ook je advertenties. Wil jij je website responsive laten maken? Dat kan bij Uitblinkend.

2. Long form content
Denk voordat je roept “niemand leest online langen teksten” eens na over de volgende twee punten: 

Google trapt niet meer in keyword trucjes, maar wil langere landingspagina’s met een verband in de teksten.
Spraakgestuurde opdrachten zijn in opkomst en leiden vaak naar long form content.

Zorg ervoor dat de pagina’s waarvan jij wilt dat ze in Google goed gevonden worden dus voldoende tekst bevatten. Dit betekent dat een pagina minimaal 300 woorden heeft. Ben jij geen ster in schrijven? Laat een van onze uitblinkers voor jou Aantrekkelijke teksten schrijven.

3. Personalisatie
Dankzij slimme tools kun je personalisatie goed toepassen. Formuleer voor de uitvoering van je marketingstrategie verschillende persona’s. Dit helpt je om de doelgroep beter te bereiken en dit zorgt voor hogere conversies. Vertel ons wat jou ideale klant is, dan vertellen wij hoe je deze binnenhaalt. 

4. Influencers
Je moet steeds harder werken voor een plekje bovenaan in Google. Valt jouw doelgroep in de leeftijdscategorie van twaalf tot 35 jaar? Dan is het goed om eens na te denken over influencermarketing.

De voordelen: 
Nieuw publiek bereiken
Meer vertrouwen wekken

Wil jij influencers inzetten? Praat eens met Uitblinkend. 

De inzet van nieuwe middelen vraagt extra budget, maar kan je zeker helpen om je doelstellingen te behalen. Hoe staat het met jouw marketingdoelen? Neem contact op met Uitblinkend uit Gorinchem voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Datum:
Auteur:


Grijp al je kansen met Google Mijn Bedrijf!

Vindbaar zijn in Google komt niet zomaar aanwaaien: er zijn meer dan tweehonderd bepalende factoren. Hoe beter je scoort bij Google, hoe hoger je komt in de zoekresultaten. Het inrichten van jouw ‘Google Mijn Bedrijf’ pagina is één van de bepalende factoren en moet goed ingericht en actueel zijn.

Google Mijn Bedrijf biedt kansen
Vul je bedrijfsgegevens volledig in op ‘Google Mijn Bedrijf’ en vergroot hiermee jouw zichtbaarheid op Google Maps en ‘Google zoeken’ in jouw omgeving. Je kunt opvallend aan de rechterkant van de resultatenpagina getoond worden en hierdoor nemen mobiele gebruikers sneller contact met je op. Je zet op deze pagina de meest belangrijke bedrijfsgegevens, zoals een omschrijving van de activiteiten, locatiegegevens, openingstijden en recensies. Vergeet hierna ‘Google Mijn Bedrijf’ niet, de pagina is voortdurend in ontwikkeling en anders laat je ongemerkt kansen liggen.

Ontwikkelingen Google Mijn Bedrijf
De ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. ‘Google Mijn Bedrijf’ biedt steeds meer functionaliteiten. Daarnaast klikken bezoekers steeds minder door naar een website, waardoor de tekst op Google nog belangrijker wordt. Wij zetten de ontwikkelingen voor je op een rij, zodat je dit direct kan toepassen op jouw ‘Google Mijn Bedrijf’ pagina.

 • Vragen en antwoorden

Deze functie bestaat al langer, maar wordt door veel bedrijven nog te weinig ingezet. De functie maakt het mogelijk om direct in Google vragen over een bedrijf of plaats te stellen en te beantwoorden. Let op de volgende punten bij het antwoorden: wees proactief, formuleer korte antwoorden en schrijf antwoorden in duidelijke taal.

 • Google post

Een Google post maakt het mogelijk om een evenement, product of service te laten zien bij je bedrijfsvermelding. Door de inzet van posts kun je dit op het juiste moment aan potentiële klanten laten zien wanneer zij je bedrijfsvermelding vinden op Google. De Google posts worden een week na publicatie door Google zelf weer verwijderd. Het is dus van belang om continu relevante Google Posts te maken en te publiceren om zo meer traffic naar je website te realiseren.

 • Menu en services

Deze functie maakt het mogelijk om je menu of diensten direct te laten zien bij je bedrijfsvermelding in Google, zonder dat potentiële klanten op jouw website hebben geklikt.

 • Boeking

Je kunt bij steeds meer bedrijven in Google een boeking doen. De nieuwe functie versnelt het boekingsproces. Hierdoor hoeven gebruikers minder stappen te nemen om tot een conversie te komen.

 • Chatfunctie

De chatfunctie maakt het voor bedrijfseigenaren mogelijk om te chatten met potentiële klanten, zodat je gelijk vragen kunt beantwoorden. De chatfunctie is nog niet beschikbaar in Nederland, maar de verwachting is dat deze ook mogelijk wordt voor Nederlandse bedrijven.

De functies sluiten aan bij wat Google voor ogen heeft: bezoekers direct in Google belangrijke informatie te tonen en zo langer op Google zelf te houden. Dit heeft tot gevolg dat bezoekers in steeds minder gevallen doorklikken naar je website om daar informatie te verkrijgen. De meeste informatie vinden ze namelijk al direct in Google. Het is dus van belang om aandacht te besteden aan je ‘Google Mijn Bedrijf’ pagina en goed in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Hulp nodig bij het inrichten van jouw Google Mijn Bedrijf pagina?
Wanneer je hulp kunt gebruiken nodig ik je uit om eens contact met Uitblinkend op te nemen. We nodigen je graag uit om samen te bespreken hoe we jouw organisatie op het gebied van SEO en online marketing laten uitblinken. 
Datum:
Auteur:


Zo schrijf je websiteteksten (SEO-proof!)

We kennen ‘m allemaal wel: onze bekende vriend als het gaat om informatie opzoeken op het internet. Juist, Google! De websites die bovenaan jouw zoekopdracht verschijnen, worden niet automatisch op chronologische volgorde weergegeven. Nee, veel draait om de inhoud van de websites.

Slecht vindbaar in Google?
Heb jij een website, maar staat hier nog weinig tekst op? Grote kans dat jouw bedrijf slecht gevonden wordt in Google. Breng hier verandering in door het toevoegen van content op jouw website. Uitblinkend vertelt je graag hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Huidige pagina’s
Allereerst is het goed om eens kritisch naar de huidige pagina’s op jouw website te kijken:

1. Controleer per pagina of de titel de lading van de inhoud dekt en of het een ‘algemene zoekterm’ is. Laat hierna jouw oog glijden over de
` tekst.

2. Is de spelling correct? Google ziet te veel fouten in jouw websiteteksten als negatief en dit heeft invloed op de positie in Google.

3. Controleer of je tussenkopjes hebt gebruikt met een H2 of H3 tag. Wanneer je een bericht bewerkt kun je een tussenkopje selecteren en bij
‘alinea’ een andere koptekst aanklikken. Gebruik nooit meer dan één keer een H1 (titel) tag!

4. Het is belangrijk dat iedere pagina minimaal 300 woorden bevat. Dit geldt ook voor categoriepagina’s bij webshops. Plaats dan het grootste
gedeelte van de tekst onderaan de productpagina. 

5. Laat het belangrijkste zoekwoord (uit de titel) meerdere keren terugkomen en voeg andere relevante zoekwoorden toe aan jouw teksten.

Nieuwe pagina’s
Zijn er belangrijke zoektermen of onderwerpen waarop jij gevonden wilt worden? Schrijf hier dan aparte pagina’s over. Heb je bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf in Gorinchem? Dan kan het interessant zijn om een pagina te schrijven over ‘hoveniersbedrijf Hardinxveld-Giessendam’, zodat je ook in die regio gevonden wordt. Schrijf de nieuwe pagina’s aan de hand van de stappen hierboven.

Hulp nodig?
Probeer altijd actief en aantrekkelijk te schrijven. Heb je hulp nodig bij het schrijven van jouw websiteteksten of wil je het helemaal uit handen geven? Onze SEO-specialist en content marketeer gaan graag voor jou aan de slag. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Datum:
Auteur:


BallonvarenZeeland

Na ons voor vele ballonvaarders te hebben ingezet op het gebied van e-commerce, hebben wij ons afgelopen maand voor BallonvarenZeeland ingezet. Denk hierbij aan de sales, vormgeving, online marketing, web-development en strategie. De ballonvaarders van BallonvarenZeeland zijn professionele piloten die al van jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar is dat goed voor ruim 40 jaar ervaring. Wij ontzorgen de ballonvaarders van BallonvarenZeeland,  zodat zij hun passie kunnen uitvoeren zonder zich zorgen te maken over de andere werkzaamheden.

Nieuwe website
Bij dit project hebben wij ons voornamelijk gericht op web-development en copywriting. Arie, onze web-ontwikkelaar, heeft een nieuwe website voor BallonvarenZeeland ontworpen. De frisse uitstraling zorgt ervoor dat men enthousiast raakt om een ballonvaart te boeken. De oude content heeft Arie  op de nieuwe website overgeplaatst en aangepast

Copywriting
Zoals de naam BallonvarenZeeland al zegt, vaart BallonvarenZeeland voornamelijk in de provincie Zeeland en omgeving. Ze bieden ballonvaarten aan over Zeeuws-Vlaanderen, wat grenst aan de Belgische provincies West- en Oost Vlaanderen. Noord- en Zuid-Beveland zijn ook populaire gebieden om een ballonvaart te maken. Tijdens het schrijven van de productpagina’s en de landingspagina’s hebben we ons gericht op de omgeving waar BallonvarenZeeland vaart. Ook zijn er nieuwe blogs geschreven over de verschillende ballonvaartarrangementen.

Uitblinkend
Uitblinkend is een jong en energiek bedrijf en ontzorgt klanten op het gebied van online marketing in de breedste zin. We zijn voortdurend bezig met leuke en nieuwe concepten die we in de markt zetten voor onze klanten en voor onszelf. Uitblinkend wil ondernemers en organisaties van A tot Z ontzorgen.  
Datum:
Auteur:


De VerandaSpecialist

Wij van Uitblinkend hebben ons ingezet voor De VerandaSpecialist. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en plaats veranda’s, serres en buitenverblijven op maat. De gehele online marketing hebben we verzorgd, zodat De VerandaSpecialist zich kan richten op waar ze echt goed in zijn: het creëren van droomhuizen en droomtuinen!

Tijdens dit project hebben wij ons voornamelijk gericht op web development, copywriting en de online vindbaarheid. Onze marketingactiviteiten hebben wij afgestemd op de wensen van De VerandaSpecialist. Voordat wij aan de ontwikkeling van de nieuwe website begonnen hebben we onderzoek verricht, zodat de website optimaal aansluit bij de wensen van De VerandaSpecialist klanten.

Web-development
Arie, onze web-ontwikkelaar, heeft een nieuwe website voor De VerandaSpecialist ontworpen. Klanten krijgen met deze nieuwe website een betere impressie van wat De VerandaSpecialist zoal aan mogelijkheden biedt. Arie heeft de website goed ingericht en voorzien van conversiemogelijkheden wat de site een frisse en overzichtelijke uitstraling geeft.

Online vindbaarheid
Voordat er teksten geschreven werden, deze we een onderzoek om de belangrijkste zoekwoorden boven tafel te krijgen. Aan de hand van deze zoekwoorden schreven we pakkende teksten. Goede en frequente content zorgt namelijk voor positieve resultaten in Google.

Copywriting
De nieuwe door Arie ontworpen website was nog niet voorzien van tekst. De oude content hebben we overgeplaatst en aangepast op de nieuwe website. Vervolgens zijn er landingspagina’s en productpagina’s over verschillende soorten veranda’s, serres en buitenverblijven geschreven.

Uitblinkend
Uitblinkend is een jong, en energiek bedrijf en ontzorgt klanten op het gebied van online marketing in de breedste zin. We zijn voortdurend bezig met leuke en nieuwe concepten die we in de markt zetten voor onze klanten en voor onszelf. Uitblinkend wil ondernemers en organisaties van A tot Z ontzorgen.  
Datum:
Auteur:


Nieuwe digitale ontwikkelingen

De afgelopen jaren zijn er steeds meer nieuwe digitale ontwikkelingen bijgekomen. Facebook Offline conversions, YouTube True View shopping,  Skippable True View video’s en Google Attribution 360. Wij leggen deze onderwerpen eens uitgebreider uit.

Facebook Offline conversions

Met Facebook Offline conversions krijg je inzicht in de offline aankopen. Op deze manier kunt je jouw campagnes optimaliseren.  Bekijk welke transacties er plaatsvinden in de fysieke winkel nadat men op u Facebookadvertentie heeft geklikt. Facebook vereist wel een locatiestructuur: u moet beschikken over twee fysieke winkels en toegang hebben tot de klantendata (denk hierbij aan e-mailadressen). De offline gegeven kun je rechtstreeks via de Offline Conversions API naar Facebook uploaden. De meeste bedrijven hebben hier één gebeurtenis-set voor nodig. Op de overzichtspagina kunt je het aantal gebeurtenissen, het overeenkomst percentage en acties naar aanleiding van uw advertentie terugzien. De gebeurtenis-set kan toegewezen worden voor het bijhouden van meerdere advertentieaccounts. Ook kunt u de gegevens van de offline gebeurtenissen uploaden via de pagina `offline gebeurtenissen` in de bedrijfsmanager.

YouTube winkel bezoeken/True View shopping
Maak in jouw YouTube account een true view shopping campagne aan. Op deze manier geeft je zowel de online als de offline acties aandacht. Ook kun je fysieke winkelbezoeken koppelen aan campagnes.

Attribution 360
Attribution 360 brengt on- en offline gegevens samen. Zo kun je digitale marketingkanalen meten.  Met de offline connector kun je deze inzichten ook vergelijken met offline activiteiten. Je kunt zien hoe online acties invloed hebben op offline gedrag en andersom.

Skippable True View video’s
Bij Skippable True View-video’s betaalt je als iemand 30 seconden of langer naar jouw video kijkt. Naast de video kunt u maximaal 6 producten weergeven. Men kan deze producten swipen. De eerste 5 seconden van de video zijn gratis. Laat allereerst jouw merk of logo zien, zodat de boodschap gelijk binnenkomt. Kijkers kunnen het adres van de fysieke winkel, de openingstijden en de routebeschrijving in de advertentie zien. Op deze manier kun je data opslaan en zien of uw videocampagne effect heeft. Deze gegevens kun je dan weer vergelijken met andere gegevens.

Target op levensgebeurtenissen via Gmail of YouTube
Via YouTube of Gmail is het mogelijk om potentiële klanten te benaderen op basis van belangrijke levensgebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, samenwonen, een kindje verwachten, verhuizen of het behalen van een diploma.

Uitblinkend

Uitblinkend is een online marketingbureau en maakt u zichtbaar op het internet. Denk hierbij aan sales, copywriting, vormgeving, webdevelopment en nog veel meer. Zit u met vragen rondom klantvindbaarheid, omzetgroei, communicatie of design? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen. 


Datum:
Auteur:


Online marketing en linkbuilding

Online marketing is nog steeds een belangrijke marketingtool. Uitblinkend helpt bedrijven bij dit proces. Wij implementeren onderstaande factoren en hebben de beste marketingspecialisten in huis. 

Linkbuilding 
Linkbuiling houdt in dat je een samenwerking aangaat met een anders bedrijf: dat bedrijf plaatst een linkje van jou website op zijn website en andersom. Hoe meer linkjes er geplaatst worden des te belangrijker wordt jouw site gezien. De pagina’s moeten wel relevant zijn. Hoe meer een site waard is, hoe meer dit voor jouw bedrijf kan betekenen. Backlinks zijn links naar een website toe. Kwalitatieve backlinks moeten er zo natuurlijk mogelijk uitzien om een positieve invloed te hebben. Het soort backlinks kan variëren van  tekstlinks, imagelinks tot brandinglinks. Of wat dacht je van social media zoals Facebook met likes en shares? Richt je niet alleen op het verkrijgen van nieuwe backlinks, maar richt je ook op bestaande backlinks. Als je dit goed aanpakt kan dat een grote boost voor uw website opleveren. laat je gerust informeren door onze medewerkers.

Interne links
Interne links zijn belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid én het helpt om de website beter te indexeren. Denk bijvoorbeeld aan contactinformatie, blogitems of zelfgeschreven artikelen. In al deze teksten kun je makkelijk een interne link toevoegen.

Verplaats jezelf in de klant 
Vraag jezelf af, waar zoeken mijn klanten naar? Productinformatie, oplossingen voor een probleem of antwoorden op een vraag.  Jouw website moet gebruiksvriendelijk zijn, de juiste informatie aanbieden, technisch in order zijn, geen lange laadtijden hebben en de juiste content bevatten. Hoe is het bezoekersgedrag? (Blijven mensen lang op jouw site of gaan ze snel weg?) Breng zoveel mogelijk vragen in kaart en koppel de antwoorden eraan. Op deze manier  kunt u op een laagdrempelige manier bezoekers op uw website werven. 

Online gedrag via de smartphone 
Door de groei van het gebruik van smartphones en tablets is het belangrijk dat websites ook op deze systemen gebruiksvriendelijk zijn.  

Voice search 
Steeds meer mensen zoeken door middel van spraakinformatie. Voice search wordt deze manier van zoekgedrag ook wel genoemd. Hierdoor worden de zoekopdrachten anders en langer. Bij Voice search wordt er meer gericht op vragen en problemen in spreektaal. Het is handig om jouw content hierop aan te passen, zodat je voorbereid bent voor de toekomst. 
Datum:
Auteur:


Uitblinkend als marketing specialist voor SkyShark

Uitblinkend is een marketingbureau dat u graag helpt met verschillende activiteiten binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de marketing, sales, copywriting, vormgeving, webdevelopment en nog veel meer. Zit u met vragen rondom klantvindbaarheid, omzetgroei, communicatie of design? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met het beantwoorden van deze vragen. Wij ontzorgen u en geven u inzicht in uw bedrijf, zodat u weer met een frisse blik aan de slag kunt gaan!  Zo kunt u zich richten op waar u echt goed in bent. 

Marketing SkyShark

Voor SkyShark verzorgen wij de gehele marketing en afhandeling van boekingen. Jurg van der Vlies van Skydance de eigenaar van de SkyShark benaderde Uitblinkend met de vraag of Uitblinkend de gehele marketing en ticketverkoop op zich kon nemen. Jurg heeft als eerste de SkyShark vanuit Amerika naar Nederland geïmporteerd. Vanaf dat moment verzorgden wij van Uitblinkend de ticketverkoop van de SkyShark. Inmiddels zijn er in een paar weken tijd (midden in de winter) al veel tickets verkocht. We gingen met verschillende bedrijven samenwerkingen aan en maakten de SkyShark zichtbaar op evementen.

Wat is de SkyShark?
SkyShark is een nieuwe belevenis in het water. De SkyShark is een boot in de vorm van een haai, waar de bestuurder en een medepassagier in mee kunnen varen. De SkyShark gaat wel 100 km per uur, kan sprongen maken tot zes meter hoog en kan tot een meter onder de waterspiegel duiken. De SkyShark is al erg populair in Amerika en in Nieuw-Zeeland. 

Voor meer informatie en boekingen: www.skyshark.nl.
Datum:
Auteur: