Conversieoptimalisatie

track_changes Waarom?
Wanneer een klant jouw website bezoekt is de eerste stap gezet. Maar dan? Worden de bezoekers voldoende verleidt om actie te ondernemen?

wb_incandescent Wat?
Vermeerder het aantal bestellingen of aanvragen door een juiste conversieoptimalisatie. Dit kun je doen door het toevoegen van buttons op specifieke plaatsen. Of kies ervoor om belangrijke punten uit te lichten.

search Hoe?
Bij conversieoptimalisatie komen veel psychologische factoren kijken. Zo staat een chatfunctie niet voor niets rechts onderaan een pagina. We snappen dat je zelf niet alles weet, daarom helpen we je graag. Het resultaat? Een geoptimaliseerde website en meer klanten en aanvragen. Samen met jou overleggen we wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf en website.

 

 

Voor deze cases hebben wij conversieoptimalisatie toegepast

Staal & Co
100
%
tevredenheid

Staal & Co

Staal & Co levert vakmanschap in de vorm van industriële meubels met elk een uniek karakter en verhaal. Het creëren van een mooi platform waar bedrijven kunnen aansluiten en hun aanbod kunnen tonen. ...

Mijnballonvaart.be
33

aandeel in de Belgische markt

Mijnballonvaart.be

Via Uitblinkend genereert Mijnballonvaart.be een groei in aantal passagiers voor diverse ballonvaartbedrijven in België Belgische ballonvaarders ontzorgen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn,...

 

Wie is er verantwoordelijk voor conversieoptimalisatie bij Uitblinkend?

Marije van Ree
Online marketeer
  ✉ marije.vanree@uitblinkend.com
Marije zorgt dat onze diensten online worden gevonden! Zij is specialist in het bouwen van marketing- campagnes, en zorgt voor de juiste traffic naar onze websites.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris