E-mail marketing

track_changes Waarom?
Bijna heel Nederland checkt dagelijks zijn of haar e-mail. Hoewel het een oudere vorm is van online marketing, blijkt het nog steeds effectief.

wb_incandescent Wat?
Wil je meer traffic op jouw website? Zet jij je hard in om de klanttevredenheid te verhogen? Gebruik een laagdrempelige manier van communiceren: e-mail.

search Hoe?
Realiseer jouw marketingdoelen door e-mailmarketing optimaal te benutten! Onze e-mailspecialisten maken met plezier een strategisch plan waarbij ze rekening houden met jouw doelen en de laatste trends op het gebied van e-mail marketing. Heb je geen tijd of niet de kennis om de uitvoering te realiseren? Uitblinkend doet het graag voor je!

 

 

Voor deze case hebben wij e-mail marketing toegepast

Ballonvaartmaken.com
10000

tickets verkocht

Ballonvaartmaken.com

Door Uitblinkend heeft Ballonvaartmaken.com een groeiend aantal passagiers voor diverse ballonvaarders in Nederland en België. De online marketing van ballonvaarders verzorgen zodat ze kunnen doen waar ...

 

Wie is er verantwoordelijk voor e-mail marketing bij Uitblinkend?

Marije van Ree
Online marketeer
  ✉ marije.vanree@uitblinkend.com
Marije zorgt dat onze diensten online worden gevonden! Zij is specialist in het bouwen van marketing- campagnes, en zorgt voor de juiste traffic naar onze websites.


Elize van de Werken
Content marketeer
  ✉ elize.vandewerken@uitblinkend.com
Elize adviseert graag hoe jij door goede content kunt uitblinken. Met haar creatieve geest schrijft ze dagelijks teksten, bedenkt ze social media strategieën en maakt ze website-ontwerpen.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris