Marketing automation

track_changes Waarom?
Is jouw doel het genereren van zoveel mogelijk leads? Wil je dolgraag die hoge omzetdoelstelling dit jaar halen? Automatiseer je marketing op online gebied. Zo bouw je een betere relatie op met de klant en haal je jouw financiële doelen.

wb_incandescent Wat?
De perfecte marketing automation realiseer je door een goed systeem en een creatief marketing brein. Het systeem verzamelt data op individueel niveau en hierop baseer je een eventuele vervolgactie. Dit kan een bedankje zijn voor het inschrijven voor de nieuwsbrief of een trigger om meer gegevens in te vullen. Ook automatiseer je herhalende taken. Zeker bij een product of dienst waar de klant langer over na moet denken is marketing automatisering heel geschikt.

search Hoe?
Marketing automation, de meeste bedrijven vinden het uitvoeren hiervan een ingewikkeld proces. Maak het voor uzelf zo gemakkelijk mogelijk, door het ons te laten doen. We gaan samen met u in gesprek om vast te stellen welke aspecten van marketing automation het beste bij uw bedrijf passen. Als de acties uitgezet zijn, houden we deze nauwlettend in de gaten. Zo verbeteren we continu het proces.

 

 

Voor deze case hebben wij marketing automation toegepast

 

Wie is er verantwoordelijk voor marketing automation bij Uitblinkend?

Marije van Ree
Online marketeer
  ✉ marije.vanree@uitblinkend.com
Marije zorgt dat onze diensten online worden gevonden! Zij is specialist in het bouwen van marketing- campagnes, en zorgt voor de juiste traffic naar onze websites.


Anneloes Bruijns
SEA marketeer
  ✉ anneloes.bruijns@uitblinkend.com
Anneloes is onze SEA specialist. Van AdWords tot Google Shopping, Daarnaast zorgt zij voor de benodigde rapportages zodat iedere klant duidelijk ziet wat zijn website oplevert.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris