Online strategie

track_changes Waarom?
Welke keuzes maak jij op online gebied en hoe weet je dat dit de juiste beslissingen zijn? De positie in Google, de uitstraling en inhoud van jouw website en conversiebuttons, allemaal aspecten die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

wb_incandescent Wat?
Zorg ervoor dat potentiële klanten jouw website vinden en dat deze aansluit bij hun online ‘klantreis’. Het is belangrijk dat jouw organisatie onderscheidend is ten opzichte van de concurrent.

search Hoe?
Laat je adviseren door Uitblinkend. Ons team bestaat uit enthousiaste experts met elk hun eigen specialisme. Of het nu gaat over de online vindbaarheid of de aanwezigheid op social media van jouw bedrijf, we denken graag met je mee! Ontvang online marketing advies tijdens een persoonlijk gesprek of in de vorm van een duidelijk adviesrapport. Implementeer de aanbevelingen zelf of laat de uitvoering aan ons over.

 

 

Voor deze case hebben wij online strategie toegepast

Ballonvaartmaken.com
10000

tickets verkocht

Ballonvaartmaken.com

Door Uitblinkend heeft Ballonvaartmaken.com een groeiend aantal passagiers voor diverse ballonvaarders in Nederland en België. De online marketing van ballonvaarders verzorgen zodat ze kunnen doen waar ...

 

Wie is er verantwoordelijk voor online strategie bij Uitblinkend?

Geert Schimmel
Oprichter / Commercieel specialist
  ✉ geert.schimmel@uitblinkend.com
Geert is medeoprichter van het bedrijf en daarnaast verantwoordelijk voor het contact met partners, leveranciers en klanten. Zijn ondernemende geest zorgt iedere dag voor nieuwe plannen of aanvullingen.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris