Onze partners

Wij helpen onze partners groeien. Dit doen we door middel van diverse mogelijkheden, op maat afgestemd met onze partner. Wie zijn onze partners?


39

Ballonvaarders
Voor diverse ballonvaarders verzorgen wij de gehele marketing en het klantcontact. Wij bemannen telefoon, email en chat. Op deze manier ontzorgen we hen, en kunnen ze doen waar ze goed in zijn of liever doen. Voor een groot aantal andere ballonvaarders in Nederland en België zorgen we iedere maand voor extra boekingen en passagiers.

19

Vliegclubs
Voor vliegclubs verzorgen wij de boekingen voor luchtsporten zoals Zweefvliegen, Paragliden, Paramotor, Rondvluchten in een sportvliegtuig en Helikoptervluchten.

Wij bieden de consument een stukje gemak, door het aanbod eenvoudig samen te brengen op één platform.

27

Fotografen
Ons platform Fotoshootboeken brengt vraag en aanbod bij elkaar. Door het grote aanbod van fotografen en fotoshoots is het voor de consument moeilijk om een gepaste fotoshoot te boeken.

Voor de kleinere, maar goede fotograaf is het lastig om online je te presenteren. Fotoshootboeken.nl zorgt voor gemak voor de consument, en extra werk voor de fotograaf.

1

Skyshark
De SkyShark is een compleet nieuwe sensatie in Nederland, en zelfs in Europa. Met de SkyShark Experience maak je een sensationele rit in de buik van een haai als boot.

Voor SkyShark verzorgen wij de gehele marketing en afhandeling van boekingen.

Wij helpen u graag groeien, in welke markt u zich ook bevindt. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden graag.