Doormeten van resultaten

track_changes Waarom?
Veel verkoopprocessen verlopen online. Het grote voordeel hiervan is dat alles te meten is: van het aantal klikken op het winkelmandje tot het aantal bezoekers die een blog lezen.

wb_incandescent Wat?
Bij een doormeting van de resultaten weet je precies welke knoppen en pagina’s goed werken. Ook is het een handige tool om het gedrag van klanten te analyseren. Ontdek of jouw website functioneel is en de beste klantervaring biedt.

search Hoe?
Laat Uitblinkend jouw resultaten analyseren! Dit doen we door iedere campagne te meten. Denk hierbij aan het doormeten van het gedrag van klanten, zoals het aantal klikken op bepaalde knoppen. Op basis van deze resultaten ontvang je advies waar je echt iets mee kunt. In overleg voeren we deze aanbevelingen uit.

 

 

Voor deze case hebben wij doormeten van resultaten toegepast

Ballonvaartmaken.com
10000

tickets verkocht

Ballonvaartmaken.com

Door Uitblinkend heeft Ballonvaartmaken.com een groeiend aantal passagiers voor diverse ballonvaarders in Nederland en België. De online marketing van ballonvaarders verzorgen zodat ze kunnen doen waar ...

 

Wie is er verantwoordelijk voor doormeten van resultaten bij Uitblinkend?

Simone Versluis
SEO marketeer
  ✉ simone.versluis@uitblinkend.com
Simone ontgaat niets. Zij houdt de regie over de online marketing van onze klanten en stuurt bij waar nodig is. Online vindbaarheid is continu in beweging en dankzij Simone blijft alles up-to-date.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris