SEA - Search Engine Advertising

track_changes Waarom?
Je staat volledig achter je product en weet dat er veel vraag naar is, maar jouw website is voor de consument nog onbekend. Adverteer in zoekmachines! Hierdoor komt jouw website hoog in de zoekresultaten en trek je in korte tijd veel bezoekers.

wb_incandescent Wat?
SEA staat voor Search Engine Advertising. Oftewel het adverteren op zoekwoorden in zoekmachines (zoals Google). Alle advertenties worden gemeten op het aantal clicks, conversies en andere resultaten. Hierdoor zie je direct of je de advertentiekosten terugverdient.

search Hoe?
Ben je op zoek naar een marketingbureau dat strategisch en klantgericht te werk gaat? Uitblinkend brengt jouw wensen en doelen in kaart om vervolgens een strategisch plan op te stellen. Hierna starten we de campagne. We zetten budget in op specifieke zoektermen die passen bij jouw product en het zoekgedrag van de consument. We blijven altijd monitoren waardoor we minder goed werkende onderdelen aanpassen en goedlopende onderdelen extra stimuleren. Maandelijks ontvang je een rapport met successen en nieuwe doelen.

 

 

Voor deze cases hebben wij SEA toegepast

DGA Vending
17
%
meer organische traffic

DGA Vending

DGA Vending levert Refurbished Automaten aan bedrijven. Daarnaast bieden ze een Full Vending Service aan voor instellingen, scholen en publieke gelegenheden. Meer traffic naar de website door middel van een betere organi...

De Verandaspecialist
54
%
meer aanvragen

De Verandaspecialist

De VerandaSpecialist bouwt exclusieve buitenverblijven zoals veranda’s, serres en tuinkamers. Meer aanvragen genereren uit de website en hierdoor een bedrijfsgroei doormaken. ...

Ballonvaartmaken.com
10000

tickets verkocht

Ballonvaartmaken.com

Door Uitblinkend heeft Ballonvaartmaken.com een groeiend aantal passagiers voor diverse ballonvaarders in Nederland en België. De online marketing van ballonvaarders verzorgen zodat ze kunnen doen waar ...

 

Wie is er verantwoordelijk voor SEA bij Uitblinkend?

Anneloes Bruijns
SEA marketeer
  ✉ anneloes.bruijns@uitblinkend.com
Anneloes is onze SEA specialist. Van AdWords tot Google Shopping, Daarnaast zorgt zij voor de benodigde rapportages zodat iedere klant duidelijk ziet wat zijn website oplevert.


Marije van Ree
Online marketeer
  ✉ marije.vanree@uitblinkend.com
Marije zorgt dat onze diensten online worden gevonden! Zij is specialist in het bouwen van marketing- campagnes, en zorgt voor de juiste traffic naar onze websites.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris