Social media marketing

track_changes Waarom?
Social media is iets wat je er maar even bij doet? Wij vinden van niet! Maak optimaal gebruik van verschillende platforms om jouw doelgroep te bereiken. Informeer, inspireer en bouw aan een online community.

wb_incandescent Wat?
Een visitekaartje voor je bedrijf, dat is hoe wij sociale media zien. Geef je volgers een kijkje achter de schermen, inspireer hen met prachtige productfoto’s en ga de interactie aan. Of zet een grootse influencercampagne op en bereik op die manier jouw doelgroep.

search Hoe?
Weet je niet precies hoe je sociale media het beste kunt inzetten voor jouw organisatie? Daar helpen we je graag bij! Samen bespreken jouw doelen. Gaat het bijvoorbeeld om het meegeven van een gevoelswaarde bij jou product of om het vergroten van de naambekendheid? Bij dit laatste kan influencer marketing een grote rol spelen. Uitblinkend maakt graag een strategie + contentplan om jou te laten uitblinken op sociale media.

 

 

Voor deze cases hebben wij social media marketing toegepast

Ballonvaartmaken.com
10000

tickets verkocht

Ballonvaartmaken.com

Door Uitblinkend heeft Ballonvaartmaken.com een groeiend aantal passagiers voor diverse ballonvaarders in Nederland en België. De online marketing van ballonvaarders verzorgen zodat ze kunnen doen waar ...

Staal & Co
100
%
tevredenheid

Staal & Co

Staal & Co levert vakmanschap in de vorm van industriële meubels met elk een uniek karakter en verhaal. Het creëren van een mooi platform waar bedrijven kunnen aansluiten en hun aanbod kunnen tonen. ...

 

Wie is er verantwoordelijk voor social media marketing bij Uitblinkend?

Elize van de Werken
Content marketeer
  ✉ elize.vandewerken@uitblinkend.com
Elize adviseert graag hoe jij door goede content kunt uitblinken. Met haar creatieve geest schrijft ze dagelijks teksten, bedenkt ze social media strategieën en maakt ze website-ontwerpen.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris