Ons team bestaat uit de volgende uitblinkers:


Jelmer
Boot


Account manager

Jelmer zijn specialiteit is contact met klanten. Dat vindt hij enorm leuk, en krijgt hij energie van. Klanten waarderen Jelmer enorm om het meedenken, en het fijne contact.

Coby van Boggelen

Account manager

Coby is verantwoordelijk voor het klantencontact bij Uitblinkend. Zij zorgt ervoor dat iedere klant wordt voorzien van de benodigde informatie met een flinke portie enthousiasme.

Emma Benschop

Copywriter

Emma blinkt uit in het schrijven van teksten. Goede, en zeer fijn leesbare teksten dat is Emma’s ding. Emma zorgt ervoor dat iedere klant goed op de hoogte is, en dat lezen weer een feest wordt!

Deveny van Straten

Copywriter

Deveny houdt ervan om creatief bezig te zijn. Haar grootste passie is schrijven. Ze schrijft blogs, product-omschrijvingen, teksten voor op de website en berichten voor op social media.

Marleen v.d. Wiel

Designer /
Marketeer

Design is altijd al de passie van Marleen geweest. Bij Uitblinkend houdt zij zich vooral bezig met huisstijlen, logo`s en folders. Maar ze vind het ook leuk om met Marketing of Sales bezig te zijn, een manusje-van-alles dus.

Marije van Ree

Online marketeer

Marije zorgt dat onze diensten online worden gevonden! Zij is specialist in het bouwen van marketing- campagnes, en zorgt voor de juiste traffic naar onze websites.

Simone Versluis

Online marketeer

Simone ontgaat niets. Zij houdt de regie over de online marketing van onze klanten en stuurt bij waar nodig is. Online vindbaarheid is continu in beweging en dankzij Simone blijft alles up-to-date.

Arie Verschoor

Webdeveloper

Arie is verantwoordelijk voor de bouw, realisatie, implementatie en het onderhoud van nieuwe en bestaande websites. Hij zorgt ervoor dat ieder project opgeleverd wordt zoals de klant het voor ogen heeft.

Yvonne Pijpers

Orderverwerker

Yvonne is verantwoordelijk voor het verzenden en inpakken van bestellingen. Met haar creatieve aard zorgt ze ervoor dat menig klant met een glimlach de bestelling ontvangt.

Geert Schimmel

Oprichter /
Commercieel specialist

Geert is mede oprichter van het bedrijf, en daarnaast verantwoordelijk voor het contact met partners, leveranciers en klanten. Zijn ondernemende geest zorgt iedere dag voor nieuwe plannen of aanvullingen.

Maarten Pijpers

Oprichter /
Technisch specialist

Naast mede oprichter van het bedrijf, is Maarten de programmeur die het bedrijf online bouwt. Hij houdt ervan om alle processen gestroomlijnd te laten gaan, en wordt blij van een mooie online presentatie.