Onze Uitblinkers:


Jelmer Boot
Account manager
  ✉ jelmer.boot@uitblinkend.com

Jelmer zijn specialiteit is contact met klanten. Dat vindt hij enorm leuk, en krijgt hij energie van. Klanten waarderen Jelmer enorm om het meedenken, en het fijne contact.

Coby van Boggelen
Account manager
  ✉ coby.vanboggelen@uitblinkend.com

Coby is verantwoordelijk voor het klantencontact bij Uitblinkend. Zij zorgt ervoor dat iedere klant wordt voorzien van de benodigde informatie met een flinke portie enthousiasme.

Anneloes Bruijns
SEA marketeer
  ✉ anneloes.bruijns@uitblinkend.com

Anneloes is onze SEA specialist. Van AdWords tot Google Shopping, Daarnaast zorgt zij voor de benodigde rapportages zodat iedere klant duidelijk ziet wat zijn website oplevert.

Marije van Ree
Online marketeer
  ✉ marije.vanree@uitblinkend.com

Marije zorgt dat onze diensten online worden gevonden! Zij is specialist in het bouwen van marketing- campagnes, en zorgt voor de juiste traffic naar onze websites.

Simone Versluis
SEO marketeer
  ✉ simone.versluis@uitblinkend.com

Simone ontgaat niets. Zij houdt de regie over de online marketing van onze klanten en stuurt bij waar nodig is. Online vindbaarheid is continu in beweging en dankzij Simone blijft alles up-to-date.

Elize van de Werken
Content marketeer
  ✉ elize.vandewerken@uitblinkend.com

Elize adviseert graag hoe jij door goede content kunt uitblinken. Met haar creatieve geest schrijft ze dagelijks teksten, bedenkt ze social media strategieën en maakt ze website-ontwerpen.

Arie Verschoor
Webdeveloper
  ✉ arie.verschoor@uitblinkend.com

Arie is verantwoordelijk voor de bouw, realisatie, implementatie en het onderhoud van nieuwe en bestaande websites. Hij zorgt ervoor dat ieder project opgeleverd wordt zoals de klant het voor ogen heeft.

Edwin Schenk
Front-end Webdeveloper
  ✉ edwin.schenk@uitblinkend.com

Met de nodige kennis Wordpress zorgt Edwin er voor dat de website er weer strak en modern uitziet. Of het gaat om een restyle van een bestaande website, of een compleet nieuwe website, Edwin levert hem met de grootste zorg bij u op.

Yvonne Pijpers
Facilitair medewerkster
 

Yvonne zorgt er voor dat alles keurig netjes is verzorgd op en rondom kantoor en dat het niemand nog aan iets ontbreekt. Ze staat bekend om haar alertheid, creativiteit en zorgzaamheid.

Geert Schimmel
Oprichter / Commercieel specialist
  ✉ geert.schimmel@uitblinkend.com

Geert is medeoprichter van het bedrijf en daarnaast verantwoordelijk voor het contact met partners, leveranciers en klanten. Zijn ondernemende geest zorgt iedere dag voor nieuwe plannen of aanvullingen.

Maarten Pijpers
Oprichter / Technisch specialist
  ✉ maarten.pijpers@uitblinkend.com

Naast medeoprichter van het bedrijf, is Maarten de programmeur die het bedrijf online bouwt. Hij houdt ervan om alle processen gestroomlijnd te laten gaan, en wordt blij van een mooie online presentatie.

Uitblinker gezocht
Diverse disciplines
✉ vacatures@uitblinkend.com

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitblinkers om ons team te versterken. Zie jij het zitten om bij een jong en fris bedrijf te werken zoals Uitblinkend, kijk dan eens op onze pagina vacatures.