Websitebouw

track_changes Waarom?
Bedien je klanten optimaal door een snelle en gebruiksvriendelijke website. Denk hierbij aan een zoekfunctie en het eenvoudig bestellen van een product. Hierdoor haal je het beste rendement uit jouw website!

wb_incandescent Wat?
Er komt veel kijken bij de bouw van een website. Niet alleen de vormgeving moet perfect zijn, ook de ‘achterkant’ moet goed in elkaar zitten. Uitblinkend voert de bouw van jouw website tot in de details uit. We gaan alleen voor 100% tevredenheid.

search Hoe?
We adviseren je graag welk CMS systeem (de basis voor jouw website) het beste past bij jouw wensen. Hierna gaan we aan de slag met de inrichting en de vormgeving van de website. Hier komen veel aspecten bij kijken. Denk hierbij aan de menustructuur, het wel of niet uitklappen van menu’s en de look & feel van de homepage. Vertel jouw wensen en ontvang het beste advies van onze webbouwer. We evalueren tussentijds zodat u eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Ook het onderhoud van uw website doen we met veel plezier. Bekijk hier enkele voorbeelden van websites door ons gebouwd.

 

 

Voor deze cases hebben wij websitebouw toegepast

De Verandaspecialist
54
%
meer aanvragen

De Verandaspecialist

De VerandaSpecialist bouwt exclusieve buitenverblijven zoals veranda’s, serres en tuinkamers. Meer aanvragen genereren uit de website en hierdoor een bedrijfsgroei doormaken. ...

Ballonvaartmaken.com
10000

tickets verkocht

Ballonvaartmaken.com

Door Uitblinkend heeft Ballonvaartmaken.com een groeiend aantal passagiers voor diverse ballonvaarders in Nederland en België. De online marketing van ballonvaarders verzorgen zodat ze kunnen doen waar ...

Lijmexpert
100
%
tevredenheid

Lijmexpert

LijmExpert biedt persoonlijk advies aan bedrijven op het gebied van lijmoplossingen. Aanvragen van potentiële klanten binnenkrijgen via de website en hierdoor volop groeien met het bedrijf. ...

 

Wie is er verantwoordelijk voor websitebouw bij Uitblinkend?

Arie Verschoor
Webdeveloper
  ✉ arie.verschoor@uitblinkend.com
Arie is verantwoordelijk voor de bouw, realisatie, implementatie en het onderhoud van nieuwe en bestaande websites. Hij zorgt ervoor dat ieder project opgeleverd wordt zoals de klant het voor ogen heeft.


Maarten Pijpers
Oprichter / Technisch specialist
  ✉ maarten.pijpers@uitblinkend.com
Naast medeoprichter van het bedrijf, is Maarten de programmeur die het bedrijf online bouwt. Hij houdt ervan om alle processen gestroomlijnd te laten gaan, en wordt blij van een mooie online presentatie.


Vraag vrijblijvend een websitescan aan

 


Meer diensten van Uitblinkend

 


Uitblinkend staat voor:

home alles in huis
timeline resultaatgericht
face jong en fris